ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שום

    אסתי חדד Comments Off on ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שום
    11:48
    02.05.24
    אתר קול חי No Comments on צפו: הכנסייה הגדולה של לב לאחים במעמד גדולי ישראל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: מירי זורגר, מתוך התכנית ניחוחות שבת.

    מצרכים:

    1 חב' ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן
    3 כוסות ברוקולי חלוט במים רותחים
    2 שיני שום כתושות
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    1/3 כוס שמן זית

    לקראנץ':

    4 פרוסות לחם לבן ללא הקרום
    2 שיני שום כתושות
    50 גר' חמאה
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    2 כפות פטרוזליה קצוצה

    אופן ההכנה:

    הכנת הברוקולי:

    במחבת עמוקה מטגנים קלות את השום כדקה.
    מוסיפים ברוקולי חלוט ומתבלים, מוסיפים את הפסטה מערבבים.

    הכנת הקראנץ':

    שמים במאסטר סלייסר את מרכיבי הקראנץ' וטוחנים למסת פירורים.
    משטחים מעל תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהפירורים מוכנים.

    הרכבת המנה:

    בכלי מניחים פסטה ומעל מפזרים בנדיבות פירורים קריספיים.
    מקשטים בפירורי פרמזאן ועלי מיקרו, בזיליקום או בקצ'וי.



    0 תגובות